1247 poze   24756 vizite
Albume
0-NAMASTE00-Back In00-Back On00-Bijuteriile Indiei00-Ce e un Saree00-Love Angad00-Love Sangad00-Love Sara00-LoVeLy BIDAAI00-Me Too00-TE IUBIM SADHNA00-Today Couple 17 08 201200-Today Couple 18 08 201200-Today Couple 19 08 201200-Today Couple 20 08 201200-Today Couple 21 08 201200-Today Couple 22 08 201200-Today Couple 23 08 201200-Today Couple 24 08 2012Iubesc pozeleO-Aishwarya Rai   O-Aishwarya Rai photoO-Angad ShootingO-BE ACTRESSO-Beautifool ParulO-Beautifool SARAO-Bidaai capsO-BIDAAI CAST   O-Aliraza Namdar   O-Almas Atif Ali Sayad   O-Alok Nath   O-Amardeep Jha   O-Angad Hasija   O-Apurva Agnihotri   O-Aruna Singhal   O-Ashita Dhawan   O-Avinash Wadhavan   O-Eva Grover   O-Kinshuk Mahajan   O-Natasha Rana   O-Navin Saini   O-Parul Chauhan   O-Preeti Puri   O-Puneet Sachdev   O-Puneet Tejwani   O-Sara khan   O-Seema Kapoor   O-Shabana Mullani   O-Smriti Sinha   O-Sulagna Panigrahi   O-Vibha Chhibber   O-Vimarsh RoshanO-Bidaai Episode RecapsO-Bidaai MemoriesO-Bidaai Memories FilmsO-Bidaai Memories SadO-Bidaai Ragvir Karva KhauthO-CHOTTY BAHU 2   O-Avinash Sachdev   O-Benaf Dadachanji   O-Rubina Dialik   O-Saurav Chakrabarti   O-Sushmita DaanO-CHOTTY BAHU 1   O-Meet Chotty Bahu 1   O-Priyanka Mishra-VishakaO-Chotty Bahu2-CapturiO-CONCURS-Ragvir RomanceO-DiwaliO-Holi mein SCENE ShaalekO-KinRul DanceO-Last day on bidaai setO-Manav-Archana DanceO-Parul and AhsitaO-Parul birthday 2009O-Parul Chauhan at azaadi live 2010O-Parul Chauhan at bidaai farwell partyO-Parul Chauhan MOTHERO-Pavita Rishta 16th MayO-PAVITA RISHTA CAST   O-Ajay Wadhavkar   O-Amit Sareen   O-Ankita Lokhande   O-Anurag Sharma   O-Ashlesha Savant   O-Divjot Sabarwal   O-Kishori Govind Mahabole   O-Mahesh Shetty   O-Pankaj Vishnu   O-Parag Tyagi   O-Pawan Mahendru   O-Pooja Pihal   O-Prabhat Bhattacharya   O-Prarthana Behere   O-Priya Marathe   O-Raj Singh   O-Savita Prabhune   O-Shalini Arora   O-Smita Oak   O-Sujata Vaishnav   O-Sushant Rajput   O-Suwati Anand   O-Usha Nadkarni   O-Yamini ThakurO-Pavita Rishta NEWSO-Pavitra Rishta 23rd MarchO-Pavitra Rishta New PromoO-Pavitra Rishta Rd27 MarchO-Ragini Sangeet with AnmolO-RagVir - Baby NamesO-Ragvir promoO-Ragvir th1 RomanceO-Ragvir th2 RomanceO-Ragvir th3 RomanceO-Ragvir th4 RomanceO-Ragvir th5 RomanceO-Ragvir th6 RomanceO-Ragvir th7 RomanceO-Ram Milaayi Jodi Cast   O-Mona with Sara KhanO-RangoliO-Rubina picsO-Sagini - June 18thO-Sagini DevoteeO-Salman KhanO-Sara and JennyO-Sara Birthday 2009O-Sara Birthday 2012O-Sara go slimO-Sara Khan new photosO-Sarul photoshoopO-Some unseen old pics of Parul from Jhalak dikhlajaO-Sushant and Anikta DanceO-Sushant is looking hotO-Verry SADO-Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - Dragoste Dulce-AmaraO-Zaara pyaar ki saugatOO-Party Pavita Rishta celebrationOO-Welcome to Ankita-Manav HomeOO-Welcome to RAGVIR Homesurpriza

membru din 3 august 2012

O-PAVITA RISHTA CAST

RERSONAJE
Ankita Lokhande-Archana Manav Deshmukh

Sushant Singh Rajput-Manav Deshmukh(1)

Hiten Tejwani-Manav Damodar Deshmukh(2)

Prarthana Behere-Vaishali Karanjkar(1)

Madhumita Das-Vaishali Karanjkar(2)

Usha Nadkarni-Savita Damodar Deshmukh

Ajay Wadhavkar-Damodar Deshmukh

Savita Prabhune-Sulochana Karanjkar

Parag Tyagi-Vinod Karanjkar

Suwati Anand-Manjusha Vinod Karanjkar

Yamini Thakur-Vandita Deshmukh

Anurag Sharma-Satish Deshpande

Raj Singh-Sachin Damodar Deshmukh

Pooja Pihal-Shravani Deshmukh

Priya Marathe-Varsha Karanjkar

Kishori Govind Mahabole-Manohar Karanjkar

Sumit Arora-Dharmesh Jaipurwala

Mahesh Shetty-Jaywant Rane

Pankaj Vishnu-Ajit Lokhande

Smita Oak-Rasika Lokhande

Amit Sareen-Ashwin Sagar
Suflete pereche (Pavitra Rishta)este un nou serial care va debuta la postul NationalTv din data de 2 decembrie 2011. Cele 651 de episoade vor putea fi urmarite in fiecare seara de vineri, sambata si duminica de la ora 19:15. Subiectul este plasat in viata de zi cu zi a clasei de mijloc din India numita Maharashtrian.Archana este o tanara frumoasa, apartinatoare a acestei clase sociale, care, desi nu are o educatie prea bogata are un suflet maret care lumineaza viata celor cu care intra in contact. Ea traieste impreuna cu parinti ei (Manohar Karanjkar si Sulochana Manohar Karanjakar), fratele (Vinod Manohar Karanjkar) si celelate doua surori mai mici (Varsha Satish Deshpande si Vaishali Dharmesh Jaipurwala).Mama Archanei doreste cat mai repede sa-si casatoreasca fiica cu un tanar bogat si educat. Intre timp Manav se indragosteste de Archana dar din pacate si el apartine aceleiasi clase sociale. Pentru a fii acceptat in viata Archanei si sa se casatoreasca cu ea, Manav trebuie sa minta cu privire la conditia sa materiala. Dupa mai multe greutati, cei doi se casatoresc.Lipsa de bani iese intr-un final la iveala, iar cei doi tineri indragostiti si proaspat casatoriti trebuie sa faca fata unor vremuri mai dificile.Archana, realizand ca a fost mintita se desparte de Manav, lucru care atrage asupra ei si ura mamei lui Manav. Intre timp fratele lui Manv moare intr-un accident. Acesta era pe cale sa se casatoreasca cu Shravani care este insarcinata.Mama lui Manav planuieste acum sa-l csatoreasca pe Manav cu Shravani. Pentru inceput acesta este de acord insa dragostea puernica care o simte pentru Archana il sfasie. Shravani se indragosteste de Manav si aduce pe lume copilasul frateluilui Manav pe care-l numeste Sachin. Dar, inainte ca Shravani si Manav se casatoreasca, iubirea puternica dintre cele doua suflete pereche triumfa si Archana si Manav sunt din nou impreuna.Shravani isi ia copilul si paraseste casa lui Manav. Sufeltul bun si maret al Archanei reusete sa castige din nou iubirea soacrei.
In acest timp, Varsha ramane insarcinata si face un avort. Soacra ei este furioasa pe ea dar in final o iarta.Insa, nu dupa mult timp, Varsha afla ca nu va mai putea avea copii, motiv care ii provoaca o mare sufernita.Se hotaraste sa adopte un copil dar copilul pe care-l voia ea este deja adoptat lucru care sporeste si mai mult suferinta Varshei.
Vaishu , cealalta sora a Archanei este insarcinata si descopera ca sotul ei Darmesh mai are o sotie cu care are un copil. Vaishu hotareste sa divorteze iar Darmesh, furios, dorest sa se razbune pe Archana si Manav pentru ca i-au desconspirat adevarata fata .
Archana ramane insarcinata si este foarte fericita. Din pacate, sarcina ei sufera complicatii si are nevoie urgent de o interventie chirurgicala care costa ceva bani. Manav cerseste acesti bani la toti cunoascutii dar nu reuseste sa-i obtina.Archana pierde sarcina si este foarte dezamagita. Manav nu-si poate vedea sotia in starea asta si este convins ca acest lucru s-a intamplat numai din vina lui.El isi da seama ca banii sunt cel mai important lucru in viata, si nu poti trai o viata fericita fara ei. Ca urmare, Manav hotaraste sa plece de acasa is ii lasa Archanei o scrisoare in care ii spune ca el vrea sa-i aduca fericire Archanei si nu se va intoarce acasa pana nu va strange bani .Trece o luna, iar Archane este foarte suparat si obosita sa-si mai caute sotul.Intre timp Manav face un accident cu masina unei femei care in urma accidentului il duce la ea acasa.Numele acestei femei este Aashna si este sotia unui important om de afaceri DK.DK ii ofera lui Manav un loc de munca iar acesta merge acasa si ii cere iertare Archanei si familiei sale.
Patru ani mai tarziu, Manav este un bogat om de afaceri insa Archana nu este fericita, cu toate ca viata ei materiala s-a schimbat mult.Bani si puterea l-au schimbat pe Manav, ne mai avand timp liber pe care sa-l petreaca cu sotia sa.El o iubeste la fel de mult pe Archana insa banii si afacerile ocupa un loc important in viata lui din prezent.Darmesh este din nou impreuna cu Vaishu, din motive materiale, motive pe care el din nou le ascunde. Acum el lucreaza pentru Manav.Madhuri, cealalta sotie a lui Darmesh a murit intre timp.Vaishu l-a adoptat Varun si are si pe propriul ei fiu pe nume Aniket.
In final Manv isi cere iertare fata de Archana privitor la comportamentul sau din ultimul timp si aceasta il iarta, dragostea lor invingand in final toate intamplarile mai mult sau mai putin placute prin care trec. Sper ca prezentarea de mai sus va convins sa urmariti si acest serial cu acelasi iteres cu care a-ti urmarit si celalalte seriale indiene de pe postul National Tv.
Pavitra-Rishta-07-19-12
Pavitra-Rishta-07-19-12
dsdv
dsdv
sfsf
sfsf
ds
ds
Pavitra-Rishta-Dec-22-11
Pavitra-Rishta-Dec-22-11

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.